Skip to main content

Wij werken voor
diverse branches

Om in weg te dromen

Niets slaapt zo lekker als ons eigen bed, maar het bedlinnen van Veldman Linnenverhuur biedt uw gasten al het comfort van thuis. Linnengoed om heerlijk in weg te dromen, dat is wat uw gasten willen. Of uw gasten nu op vakantie of zakenreis zijn, een romantisch weekendje weg hebben gepland of voor een stedentrip bij u verblijven, met ons kwalitatieve beddengoed komen zij in een gespreid bedje terecht.

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

  • Kwalitatief hoogwaardig linnengoed
  • Ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
  • Vlekkeloze wasserijdiensten
  • G.R.S. linnen, Fairtrade labels, MVO-werkwijze

  • Maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Voor vakantieparken

Hoogwaardig linnen bedgoed voor vakantieparken

De aanwezigheid van schoon linnengoed van hoogwaardig materiaal betekent een zorgeloze start van de vakantie. Veldman Linnenverhuur helpt u de kwaliteit van uw accommodatie op een hoog niveau te houden door de verhuur van badlinnen en bedlinnen. Wij zorgen dat u op elk moment beschikt over voldoende schoon en kwalitatief linnen, ongeacht het aantal vakantiehuizen dat gelijktijdig van gasten wisselt en de locatie van uw vakantiepark.

De Linnenkoerier

Linnenservice voor kleine logies

Bent u het zat wekelijks of misschien zelfs dagelijks beddengoed te wassen, drogen en strijken of wilt u niet investeren in extra beddengoed en badlakens? Daarvoor hebben wij “De Linnenkoerier” opgericht. Zelfs als u slechts één huisje of een kamer verhuurt, is het wassen en strijken van bedlinnen en het aanbieden van goed, kwalitatief en schoon badlinnen een veelomvattend karwei. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die ongemerkt behoorlijk op kunnen lopen. Uw wasmachine en droger draaien overuren en zijn eerder aan vervanging toe. Bovendien wilt u het verblijf van uw gasten natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Schone lakens en smetteloze handdoeken zijn een belangrijke vereiste voor een ontspannen overnachting.
En linnengoed dient, zeker bij intensief gebruik, met regelmaat vervangen te worden. Kosten die u dankzij onze linnenservice kunt vermijden.

De Linnenkoerier helpt u bij wissels en een soepel verloop van de verhuur van uw kamer(s), woning of studio. Wilt u minder tijd steken in allerhande huishoudelijke activiteiten en méér bezig zijn met uw gasten? We komen graag vrijblijvend bij u langs om u kennis te laten maken met ons linnengoed en onze betrokken werkwijze.

Nieuwsgierig geworden?

Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.
Bel of mail ons nu voor een vrijblijvende afspraak!

Veelgestelde vragen

Wanneer en hoe laat komt de wasserij?

De wasserijen hanteren vaste rijdagen en zullen daar niet zonder goede reden van afwijken. De routes worden zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Daarbij wordt rekening gehouden met locaties van andere klanten, het verkeer en inrij-tijden van de verschillende gemeenten. Daarom kan het zijn dat ze niet op de door u gewenste tijden komen leveren.

Wat moet ik doen met linnengoed dat niet voor mij is of niet schoon is?

Hiervoor gebruiken wij een systeem met rode en groene zakken. De rode zijn bedoeld voor afgekeurd linnen en linnengoed dat niet tot uw pakket behoort. Deze zakken halen wij graag bij u op. In de groene zakken mogen de items die niet schoon zijn of misschien tijdens transport vuil zijn geworden. De groene zakken mogen mee met de wasserij zodat dit nogmaals behandeld kan worden.

Wat is G.R.S en G.O.T.S linnengoed? Waar staat dat voor?

In de wereld van linnen zijn een groot aantal verschillende labels die als keurmerk kunnen gelden voor een bepaald product. Een veel voorkomend keurmerk is G.O.T.S, oftewel Global Organic Textile Standard. Deze producten bevatten de garantie van een biologische oorsprong, evenals een milieuvriendelijk en sociaal verantwoorde verwerking. Lees voor meer informatie verder op https://global-standard.org/certification-and-labelling.

Een stap verder is het label G.R.S., oftewel Global Recycling Standard, hierbij kijkt men naar het recyclen van zowel het katoen- als het polyester gedeelte in het linnen. Er hoeft dus minder katoen geproduceerd te worden. Wij bij Veldman zien dit als een groot voordeel en zetten deze producten al enige tijd in bij onze Linnenkoerier-klanten en zien ook steeds meer hotels en restaurants deze keuze maken.

Ik heb geen opslagruimte voor linnengoed, wat nu?

Wij denken in dat geval graag met u mee. Bij het opstarten van een samenwerking zullen we kijken naar het aantal en de indeling van de bedden die op locatie aanwezig zijn. Op basis hiervan en in samenspraak met de wasserij – en het aantal keer dat ze kunnen wisselen per week – zullen wij een linnenpakket inzetten. Het transport zal gaan in rolcontainers of wanneer dit niet mogelijk is, in waszakken.

Dit zeggen onze klanten:

Ik begon steeds meer tegen de wissels op te zien. Steeds weer al dat beddengoed in de was. Nu besteed ik het uit aan Veldman en dat ontlast mij enorm. Nu is het weer leuk om gasten te ontvangen!

— Irma, eigenaar B∧B

Jarenlang hebben wij in ons restaurant gewerkt met disposables, omdat we dat het meest eenvoudig vonden. Tot we in contact kwamen met een van de adviseurs van Veldman. Die rekende ons voor dat tafellinnen eigenlijk helemaal niet duurder is. En natuurlijk is het veel mooier. We werken nu een klein half jaar met Veldman en dat bevalt ons goed. En ook onze gasten reageren enthousiast.

— Gert-Jan, gastheer

We hebben al diverse wasserijen gehad, maar altijd was er wat. Afspraken werden niet nagekomen, het linnen was niet goed schoon of de prijs was te hoog. Sinds we zaken doen met Veldman, zijn er geen problemen meer. Ze werken met veel wasserijen samen en leveren prima werk voor een goede prijs. Doordat ze combinaties kunnen maken, krijgen wij via Veldman een scherpere prijs dan we zelf rechtstreeks krijgen bij wasserijen. Een win-winsituatie dus.

— Stephan, parkmanager

Wij willen de gasten op ons bungalowpark zoveel mogelijk ontzorgen. Daar hoort ook het leveren van linnenpakketten bij. Dat regelen wij via Veldman. Keurig volgens afspraak krijgen wij de pakketten aangeleverd, geseald en altijd vlekkeloos fris en schoon. Wij zijn heel tevreden.

— Michael, facilitair manager