Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Linnenverhuur van de bovenste plank

Veldman Linnenverhuur verzorgt al sinds de jaren tachtig de professionele verhuur van linnen aan bedrijven in diverse sectoren. We voorzien hotels, vakantie- en bungalowparken, kleine logies, bed en breakfasts en restaurants van kwalitatief hoogwaardige linnenproducten. Onze uitstekende dienstverlening, snelle levering, goede service en vlekkeloze wasserijdiensten nemen u een grote zorg uit handen. Maak het verblijf van uw gasten zo prettig mogelijk met het uitgebreide assortiment bedlinnen, badlinnen en tafellinnen van onze linnenverhuur en vertrouw op de zorg en kwaliteit van ons betrokken bedrijf.

All-in-dienstverlening en duidelijke afspraken

Onze linnenverhuur is een all-in-dienstverlening. U betaalt een stukprijs, waarin alle kosten zijn opgenomen: de aanschaf van het linnenpakket, reiniging, een periodieke inventarisatie en het aanvullen of vervangen van het linnengoed. Het spreekt voor zich dat u alleen betaalt voor het linnen dat onze wasserijen schoon aanleveren. De vaste prijzen maken het eenvoudig een kostprijsberekening te maken en geven een duidelijk inzicht in de maandelijkse kosten. U komt dus niet voor verrassingen te staan en weet precies wat u betaalt. Net als onze service zijn onze contracten transparant en duidelijk, zonder kleine lettertjes of bijkomende kosten.

Linnenverhuur: maatwerk voor elke sector

Linnengoed maakt het verblijf. Daarom bieden wij maatwerk voor elke bedrijfssector. Uiteraard werken we met standaardpakketten, maar onze uitgebreide linnencollectie biedt volop mogelijkheden om aan elke wens te voldoen. Samen met u bekijken we welk pakket en welke diensten het beste aansluiten op uw vraag en bedrijfsvoering. Het bepalen van de voorraad, de aanleverfrequentie en de aflever- en afhaaldagen van de linnenverhuur gebeurt vanzelfsprekend in overleg. Heeft u onverwachts schoon linnengoed nodig? Geen probleem. Ook dan kunt u op de service van Veldman Linnenverhuur rekenen.

Volop keuze uit linnendessins, kleuren en maten

Wit is nog altijd veruit de meest populaire kleur van linnengoed, toch komt het steeds vaker voor dat onze klanten vragen om een aankleding in een andere kleur. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld voor een evenement, themafeest of conferentie? Veldman Linnenverhuur levert tafellinnen, bedlinnen en badlinnen in elke kleur, elk dessin en élke afmeting. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij voor u aan de slag kunnen om het verblijf van uw gasten nog prettiger te maken. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze linnenverhuur en linnencollectie.

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen