Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Guest supplies

The Spa Collection Lemongrass

Deze iconische collectie wordt gekenmerkt door een milde, veganistische formule met een frisse citrusgeur. De cosmetica is licht geparfumeerd, licht schuimend, dermatologisch getest en zonder onnodige toevoegingen. Hoogwaardige huidverzorging gemaakt voor dagelijks gebruik.

1

Deze box van The Spa Collection Lemongrass bevat in totaal 50 sets, verdeeld in 30 ml tubes shampoo, badgel en bodylotion, samen met een stukje handzeep van 15 gram. Door de items te combineren met een van onze displays* krijgt deze set een luxe uitstraling op de kamer. 

The Spa Collection Green Tea

The Spa Collection Green Tea staat bekend om haar apothekers design en de milde, veganistische formule. The Spa Collection Green Tea heeft een frisse, kalmerende geur met basisnoten van muskus en hout.

3

Deze box van The Spa Collection Green Tea bevat in totaal 50 sets, verdeeld in 30 ml tubes shampoo, badgel en bodylotion, samen met een stukje handzeep van 30 gram. Door de items te combineren met een van onze displays* krijgt deze set een luxe uitstraling op de kamer. 

The Spa Collection Bergamot

The Spa Collection Bergamot verwent je zintuigen en biedt voeding en verfrissing. Alle cosmetica producten in deze collectie worden aangeboden in een unieke tarwestro-mix verpakking, om de milieubewuste gebruiker tegemoet te komen. De collectie kenmerkt zich door een subtiel geparfumeerde eco-formule met een verassende geur van Bergamot en organische argan olie. De zoete bergamot geur heeft basisnoten van van muskus en cypres olie.

2

Deze box van The Spa Collection Bergamot bevat in totaal 50 sets, verdeeld in 30 ml tubes shampoo, badgel en bodylotion, samen met een stukje handzeep van 20 gram. Door de items te combineren met een van onze displays* krijgt deze set een luxe uitstraling op de kamer. 

The Spa Collection Gum Tree

The Spa Collection Gum Tree biedt een stijlvolle zwarte verpakking. De 40 ml flesjes zijn van 100% gerecycled plastic. De milde, veganistische formule heeft een heerlijke muntachtige geur met basisnoten van muskus en hout.

4

Deze box van The Spa Collection Gum Tree bevat in totaal 50 sets, verdeeld in 40 ml tubes shampoo, badgel en bodylotion, en een stukje zeep van 40 gram met gum tree geur. Door de items te combineren met een van onze displays* krijgt deze set een luxe uitstraling op de kamer. 

*Exclusief display

Producten ook verkrijgbaar in 310ml, 400ml en 475 ml

Presentatie display

Een kleine matzwarte presentatie display van The Spa Collection. Perfect om onze mini cosmetica op een luxe manier te presenteren. Het display is gemaakt van polystone, een uniek materiaal dat bestaat uit gemalen steen (graniet, marmer en soapsteen) vermengt met vloeibare hars. 
Het display is 20 centimeter breed, 6.5 centimeter lang, 1 centimeter hoog en weegt 102 gram. 

display.png

Geïnteresseerd in onze guest supplies? Neem contact op voor prijzen en andere informatie.

 

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen