Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Hoogwaardig linnen bedgoed voor vakantieparken

Fris en schoon linnengoed in uw vakantiehuizen draagt bij aan een prettig verblijf en goede beoordeling van uw gasten. De aanwezigheid van schoon bedlinnen en badlinnen van hoogwaardig materiaal betekent een zorgeloze start van de vakantie. Veldman Linnenverhuur helpt u de kwaliteit van uw accommodatie op een hoog niveau te houden door de verhuur van linnen beddengoed en linnen badgoed. Wij garanderen dat u op elk moment beschikt over voldoende schoon en kwalitatief linnen, ongeacht het aantal vakantiehuizen dat gelijktijdig van gasten wisselt en de locatie van uw vakantiepark

Het comfort van uw gasten staat altijd voorop

De kracht van Veldman Linnenverhuur is de dienstverlening. Net als uw gasten van u de beste service verwachten, mag u van ons verwachten dat wij doen wat we beloven. Samen maken we het verblijf van uw gasten zo comfortabel en prettig mogelijk. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan linnen beddengoed, zoals linnen dekbedden en linnen lakens, en werken nauw samen met een netwerk van wasserijen door heel Nederland. Dankzij onze ruime ervaring en goede contacten kunnen wij het linnengoed voor uw vakantiepark probleemloos, voordelig en snel leveren, ophalen en reinigen. 

Linnen beddengoed in afwijkende maten

Als het om linnenpakketten gaat, leveren we uitsluitend maatwerk. Geen accommodatie of vakantiepark is hetzelfde, daarom stemmen we het linnenpakket en de aanvullende diensten geheel af op uw organisatie. Ontdek de ruime keuze uit linnen beddengoed en onze scherpe tarieven. Alle stukprijzen zijn inclusief huur, reiniging, periodieke inventarisatie en het aanvullen en vervangen van linnen. Het linnengoed wordt, indien gewenst, geleverd in hygiënisch gesealde linnenpakketten. Bent u op zoek naar bed- of badlinnen in afwijkende maten, specifieke kleuren of unieke dessins? Geen zorgen. Ook voor vakantieparken bieden we een maatpakket, dat precies is afgestemd op uw voorkeur.

Linnen dekbedden en linnen lakens huren

Kijkt u ook zo op tegen de wissels van kamers en vakantiehuizen? Bent u het zat om telkens grote partijen linnen beddengoed te moeten wassen en steekt u uw tijd en energie liever in de service aan uw gasten? Besteed het leveren en wassen van linnen dekbedden en linnen lakens dan uit aan Veldman Linnenverhuur. Onze adviseurs denken graag met u mee en adviseren u persoonlijk over de aanpak die het beste past bij uw organisatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of maak kennis met onze producten en het complete dienstenaanbod.

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen