Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Tafellinnen voor restaurants; smaakvol en sfeervol

Heeft u dat ook? Aan een mooi gedekte tafel in een sfeervol restaurant lijkt een maaltijd altijd nog nét iets lekkerder te smaken. Veldman Linnenverhuur helpt u graag bij de smaakvolle aankleding van de tafels in uw restaurant. In ons assortiment vindt u linnen servetten, tafelkleden, tafellakens en tafellopers en zelfs mooie placemats, die de ambiance in uw restaurant versterken. Van eenvoudig tot klassiek en exclusief tafellinnen, met onze maatwerklinnenpakketten wordt een ontbijt, lunch of diner in uw restaurant een stijlvolle culinaire beleving.

Het onmisbare ingrediënt voor een geslaagd diner

De tijd van papieren servetjes en disposables - omdat het zogezegd gemakkelijk en goedkoper is - lijkt definitief voorbij. Steeds vaker dekken restauranthouders tafels met veel aandacht en gevoel voor sfeer op. Linnen servetten zijn tegenwoordig weer de standaard en ‘finishing touch’ van uw tafels, tot groot genoegen van uw gasten. Wilt u uw gasten geheel in stijl ontvangen en trakteren op een bijzondere avond uit? Tover dan in een handomdraai sfeer op tafel met het tafellinnen van Veldman Linnenverhuur. Het kwalitatief hoogwaardige linnengoed is verkrijgbaar in talloze stijlen en verschillende dessins, zodat u altijd het passende visitekaartje voor uw restaurant vindt.

Tafellinnen huren loopt niet in de papieren

Een papieren tafelbedekking en papieren servetten zijn niet per definitie goedkoper. Vaak gebruiken gasten meer dan één servet, om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid afval dit dagelijks oplevert. Neem daarom afscheid van de papieren tafellakens en servetten en kies voor de kwaliteit van linnen tafellakens en tafellopers; we verrassen u graag met onze scherpe prijzen. Welk tafellinnen past bij de uitstraling van uw restaurant of bedrijf en welke mogelijkheden zijn er binnen uw budget? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Linnen tafellopers en tafellakens in vele dessins

Veldman Linnenverhuur is uw partner in de complete verzorging van het tafellinnen voor uw restaurant. We bieden een ruime keuze uit tafellakens, tafellopers en linnen servetten in unieke dessins voor het creëren van een fraai geheel en een elegante sfeer. Bent u benieuwd naar onze uitstekende service, snelle levering en maatwerkpakketten? We vertellen u graag meer over onze betrokken bedrijfsvisie, meer dan uitgebreide linnencollectie en duidelijke all-in-prijzen voor het huren, vervangen en wassen van linnengoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, we komen graag vrijblijvend bij u langs!

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen