Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Hoge kwaliteit hotellinnen voor een gespreid bedje

Niets slaapt zo lekker als ons eigen bed, maar het bedlinnen van Veldman Linnenverhuur biedt uw gasten al het comfort van thuis. Hotellinnen om heerlijk in weg te dromen, een bed dat zo lekker ligt dat opstaan eigenlijk geen optie is; dat is wat uw gasten willen. Wij verhuren schoon hotel beddengoed waarin iedereen verzekerd is van een goede nachtrust en uitgerust aan een nieuwe dag begint. Of uw gasten nu op vakantie of zakenreis zijn, een romantisch weekendje weg hebben gepland of voor een stedentrip in uw hotel verblijven, met ons kwalitatieve beddengoed komen zij in een gespreid bedje terecht.

Minder stress en meer tijd voor uw gasten

Het wassen, drogen, strijken en vervangen van linnengoed is een flink karwei. Zeker als de reserveringen in uw hotel elkaar snel opvolgen. Om nog maar te zwijgen over de kostenpost. Slijtage, verkleuring; met name bij intensief gebruik is hotellinnen relatief snel aan vervanging toe. Als professioneel linnenverhuurder nemen wij u een grote last uit handen. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beschikking heeft over voldoende schoon en fris bedlinnen en badlinnen. Of u nu veel of slechts enkele bedden of kamers heeft en waar uw hotel, pension of bed en breakfast zich ook bevindt; u kunt altijd rekenen op de service van Veldman Linnenverhuur. Wij gaan de uitdaging aan om al uw linnenwensen te voldoen.

Hotellinnen: comfort in alle soorten en maten

Binnen het ruime assortiment aan linnengoed, bieden we meer dan alleen standaard wit bed- en badlinnen. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld een andere kleur, een uniek dessin of een afwijkende maat? In onze linnencollectie vindt u een ruime, gevarieerde keuze uit hoge kwaliteit hotellinnen en een antwoord op elke linnenvraag. Naast het verzorgen van standaard linnenpakketten stellen we graag voor u een maatwerkpakket met bed-, bad- en tafellinnen samen, zodat u en uw gasten verzekerd zijn van comfort en een onbezorgd verblijf.

Een heldere all-in-prijs voor hotel beddengoed

Voor de verhuur van hotel beddengoed hanteren we all-in-prijzen. In de prijs per stuk zijn alle kosten opgenomen: de huur, reiniging, periodieke inventarisatie, het aanvullen en vervangen. Helder, transparant en u bent verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Heeft u interesse in onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van hotellinnen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We laten u graag zien wat wij in huis hebben! Veldman Linnenverhuur, uw partner in de complete verzorging van het linnenpakket.

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen