Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

De Linnenkoerier: linnenservice voor de kleine logies

Voor kleine logiesverstrekkers zijn wissels van gasten tijdrovend. Niet alleen de schoonmaak van de accommodatie kost veel tijd, ook het verschonen van bedlinnen en badlinnen is een flinke klus. Deze zorgen neemt Veldman Linnenverhuur u graag uit handen. De Linnenkoerier verhuurt bed- en badlinnen aan kleinschalige logies, zoals bed en breakfasts, Airbnb’s en pensions. Wanneer en hoe vaak u maar wilt. Onze linnenservice bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Waardevolle tijd die u kunt besteden aan uw gasten.

Wij helpen u besparen op tijd en kosten

Zelfs als u slechts één huisje of een kamer verhuurt, is het wassen en strijken van bedlinnen en het aanbieden van goed, kwalitatief en schoon badlinnen een veelomvattend karwei. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die ongemerkt behoorlijk op kunnen lopen. Uw wasmachine en droger draaien overuren en zijn eerder aan vervanging toe. Bovendien wilt u het verblijf van uw gasten natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Schone lakens en smetteloze handdoeken zijn een belangrijke vereiste voor een ontspannen overnachting. En linnengoed dient, zeker bij intensief gebruik, met regelmaat vervangen te worden. Kosten die u dankzij onze linnenservice kunt vermijden.

Met onze linnenservice is comfort verzekerd

De Linnenkoerier van Veldman Linnenverhuur staat voor u én uw gasten klaar. We verhuren bed- en badlinnen voor scherpe prijzen tegen uitstekende voorwaarden. Onze werkwijze is klantgericht. Voor ons staat namelijk één uitgangspunt voorop: het comfort van uw gasten. We helpen u graag uw gasten tevreden te stellen en zich prettig te laten voelen in uw accommodatie. Samen bieden we uw logés een aangenaam verblijf, met als resultaat dat uw gasten graag nog eens terugkomen. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide service en de aantrekkelijke voorwaarden van onze linnenservice? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Ontdek het gemak van De Linnenkoerier

Bent u het zat wekelijks of misschien zelfs dagelijks beddengoed te wassen, drogen en strijken of wilt u niet investeren in extra beddengoed en badlakens? De linnenservice voor kleine logies neemt u veel werk én kosten uit handen. De Linnenkoerier helpt u bij vlekkeloze wissels en een soepel verloop van de verhuur van uw kamer(s), woning of studio. Wilt u minder tijd steken in allerhande huishoudelijke activiteiten en méér bezig zijn met uw gasten? We komen graag vrijblijvend bij u langs om u kennis te laten maken met ons linnengoed en onze betrokken werkwijze.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo efficiënt mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen dienen 1 dag voor uw leverdag aangemaakt te worden via onze bestelwebsite.  Als onze routes het niet toelaten om op uw leverdag te komen dan kan het zijn dat wij afwijken naar een later tijdstip, hiervan brengen wij u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Graag verzoeken wij u om alvast de vuile was gereed te hebben zodat onze chauffeurs het eenvoudig kunnen omwisselen. Voor onze leveringen op Texel werken wij samen met Wasserij de Bolder, alle bestellingen worden op onze locatie in Den Helder opgehaald en vervolgens uitgeleverd.

-

Dáarom De Linnenkoerier!

  • u heeft één of enkele huisjes/kamers
  • u bent het zat om wekelijks of misschien wel dagelijks beddengoed te wassen en te strijken
  • u vraagt zich af of het wel zo goedkoop is als u denkt om zelf het bedlinnen te wassen, drogen en strijken
  • u gaat steeds meer opzien tegen het wassen van de stapels beddengoed
  • u heeft geen zin meer om te investeren in (extra) beddengoed en badlakens
  • u komt tijd tekort doordat de verhuur lekker loopt en u voortdurend wissels heeft
  • u wilt liever met uw gasten bezig zijn!

Herkent u zich in het bovenstaande? Neem dan snel contact met ons op!

Onze klanten zeggen