Veldman Linnenverhuur

Als het helder moet zijn

Veldman Linnenverhuur is uw partner in complete verzorging van het linnenpakket voor hotels, restaurants, bungalowparken en bedrijfskleding

Hoe bereiken wij u?

Veldman, aangenaam!

Veldman Linnenverhuur houdt zich bezig met de professionele verhuur van linnengoed en het aanbieden van wasserijdiensten in heel Nederland. Onze organisatie is compact met korte lijnen en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.

Wij werken nauw samen met een groot aantal geselecteerde wasserijbedrijven door het hele land die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daardoor is het mogelijk om onze klanten uit de sectoren horeca, recreatie en toerisme waar dan ook in Nederland goed te bedienen. We kunnen altijd leveren wat u nodig heeft. En natuurlijk op het door u gewenste tijdstip.

Bedrijfsfilosofie

Daar zijn we helder in: ons doel is eraan bij te dragen dat uw gasten terugkomen. Dat onze producten bijdragen aan het kwaliteitsniveau in uw bedrijf. We hanteren eerlijke prijzen voor een goed product. Samen met onze klanten bekijken we welk pakket en welke diensten het best aansluiten op de vraag. En natuurlijk kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan de veranderende vraag. Heeft u plotseling veel meer tafellinnen of beddengoed nodig? Dat is geen probleem. Wij schakelen snel.

Onafhankelijk

Veldman Linnenverhuur en dochteronderneming De Linnenkoerier zijn onafhankelijk. Wij doen rechtstreeks zaken met wasserijen en kunnen een beroep doen op een groot aantal bedrijven waar we prettig en goed mee samenwerken. Dat houdt ook in dat we altijd een passende partij kunnen vinden die levert wat u nodig heeft.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel van onze werkwijze. Waar dat kan, kiezen wij voor duurzaam en milieubesparend. Ook de partners waarmee wij veel samenwerken stellen alles in het werk om maatschappelijk verantwoord te werk te gaan en om het milieu zo min mogelijk te belasten. Hier leest u meer over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Geschiedenis

Ons bedrijf stamt uit 1963. Toen de familie Veldman - de ouders van de huidige directeur Theo Veldman - in Den Helder startte met een wassalon. De zaken liepen goed en in korte tijd werden andere wassalons en wasserijen in de omgeving overgenomen. Toen de wasmachine aan een opmars begon en steeds meer particulieren die zelf een huis hadden, legde Veldman zich toen op grootverbruikers. In 1978 leidde dat tot de opening van een industriƫle wasserij.

De groeiende vraag van horecaondernemers naar kwalitatief hoogwaardige linnenpakketten, bracht Veldman er in 1989 toe om ook linnengoed te verhuren aan bedrijven. Eerst alleen in de Noordkop, maar al snel breidde het werkgebied van Veldman Linnenverhuur zich uit naar heel Nederland.

Expertise

Als enige linnenverhuurder in Nederland ligt onze basis in de wasserij-industrie. Dat betekent dat wij alle ins en outs van deze bedrijfstak kennen en precies weten waar wij op moeten letten bij het inhuren van wasserijen. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van de door ons aangeboden wasserijdiensten garanderen: wij doen alleen zaken met wasserijen die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Op die andere stoel

Wij verplaatsen ons graag in u, onze klant. Horen graag uw ideeƫn en gaan op uw stoel zitten om te kijken hoe ons aanbod en onze dienstverlening op u overkomt. Niet voor niets hebben wij diverse adviseurs in dienst die afkomstig zijn uit de hotellerie: zij weten exact wat er nodig is en hoe wij kunnen bijdragen aan kwaliteitsverbetering in uw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel of mail ons nu voor een vrijblijvende afspraak!

-

Dáarom Veldman Linnenverhuur!

 • kwalitatief hoogwaardig linnengoed
 • ruim assortiment badlinnen, bedlinnen en tafellinnen
 • levering aan restaurants, hotels, vakantieparken en individuele verhuurders
 • uitstekende dienstverlening
 • snelle levering
 • goede service
 • scherpe prijzen
 • slagvaardige organisatie
 • vlekkeloze wasserijdiensten
 • betrouwbare partners
 • Fairtrade labels, MVO-werkwijze
 • maatwerkpakketten: ook in afwijkende maten, kleuren en dessins

Meer informatie

Onze klanten zeggen